Hei, jeg heter Elise

Jeg er en samfunnsengasjert foredragsholder og digital rådgiver med stort hjerte for sosial kommunikasjon.

Ta gjerne kontakt

Hei, jeg heter Elise

Jeg er en samfunnsengasjert foredragsholder og digital rådgiver med stort hjerte for sosial kommunikasjon.

Placeholder Image

Jeg ønsker å inspirere og øke kunnskapen din

Jeg brenner for hvordan du strategisk kan bygge nettverk via digitale og sosiale kanaler, og min påstand er at du må se på deg selv som en merkevare; både som leder, ansatt og merkevare fordi du bygger deg et digitalt omdømme.

Jeg er glødende engasjert i menneskene og samfunnet rundt meg og mener at sosial kommunikasjon er fremtiden. Jeg ønsker å skape en forståelse for hvorfor det er viktig å ta den fjerde industrielle, teknologiske (frustrerende) og digitale revolusjon på alvor og hva det egentlig kreves av deg som bedriftsleder og merkevare. 

Jeg har jobbet med strategi, innholdsproduksjon, foredrag, workshop og kurs i digitale medier i et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter i mange år. 

Video Poster Image

Dette sier andre...

Placeholder Image

Alexander Stöckl – Norges skiforbund

«Elise er veldig engasjert og «open minded». Jeg hadde en god diskusjon med henne etter hennes foredrag under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende»!

Placeholder Image

Anna Silje Andersen – Seksjonsjef Kommunikasjon for BKK

«Hei. Selv om det er en stund siden, så regner jeg med skryt er verd å vente på. DU holdt en helt utrolig bra presentasjon på Digitaldagen i Bergen, kanskje den aller beste av alle. Fremoverlent og kul, uredd og kunnskapsrik. Jeg storkoste meg og ser frem til å høre deg en annen gang».

Placeholder Image

Ingeline Kaldestad – Næringsforeningen Haugalandet

«Vi har hatt gleden av å ha Elise Landa som foredragsholder ifm. MF-dagen 2019. Elise er en svært dyktig foredragsholder, som engasjerer både ift. innhold og formidlingsevne! Elise er også svært profesjonell og ryddig vedr. avtaler, tilbakemeldinger etc. I tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med! Anbefales varmt»!

Øyeblikk fra Digitaldagen 2018 - Grieghallen

Foto: Digitaldagen

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Ingerid W. Wembstad

Matarena har engasjert Elise Landa som foredragsholder ved et par anledninger med fokus på kommunikasjon i sosiale medier og historiefortelling. Elise er virkelig kunnskapsrik, engasjert, praktisk orientert og inspirerer deltakerne til å gripe fatt med formidling av sine historier – gjerne med en humoristisk og unik vinkling. Ved begge kompetansesamlingene er det Elise som har fått høyest score på tilbakemeldingene fra deltakerne. Vi ser frem til nye samlinger med Elise Landa!

Placeholder Image

Stian S Nordhaug

Vi booket Elise til vårt leverandørtreff. Ved profesjonell bistand av Elise i forkant gjennomførte vi Kickoff på sosiale medier LIVE sammen med Elise og våre produsenter. Elise viser frem viktigheten av sosiale medier på en jordnær og forståelig måte. Det ble en kjempesuksess og absolutt en motiverende måte å lansere på sosiale medier. Elise er dyktig i sitt fag, inspirerende og har en energi vi i Spesialgrossisten setter pris på. Vi kommer helt sikkert til å samarbeide med Elise i fortsettelsen på digitale plattformer.

Placeholder Image

Eirik Berge

Elise var en av foredragsholderne på Digitaldagen 2018 i Bergen og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Hun er kunnskapsrik, engasjert og ikke minst flink til å formidle budskapet sitt. Deltakerne på konferansen mente også at Elise var dagens beste foredragsholder.

Podkast med Pwc Norge

Jeg kalte han fra PwC for gæmlis ;-) og snakket om hvordan nå nye brukere ved bruk av følelser og humor i kommunikasjonen.

Ta gjerne kontakt

Følg meg på Facebook og Instagram @Elisedesignfryder

Jeg blogger om digitalisering og sosiale medier med jevne eller ujevne mellomrom - så meld deg gjerne på nyhetsbrevet mitt under her.

Jeg vil motta nyhetsbrev
 

Noen av mine foredrag og workshop tema

Powered by Kajabi