KJØP FORELDREKURSET I JULEGAVE

Gi kunnskap og trygghet i julegave til en du er glad i ❤️ Med et gavekort på foreldrekurset til jul, vil mottaker av gavekortet føle seg som en trygg digital voksen etter gjennomført kurs. Legg til rette for den gode dialogen mellom barn og foreldre i en digital hverdag.

JULETILBUD NÅ

Et annerledes foreldrekurs

Med et online foreldrekurs kan du se leksjonene og lese i arbeidshefte når det passer deg. Enten det er i bilen mens du venter på at ungene skal bli ferdig med treningen, eller det er en tidlig søndagsmorgen hvor du har tid til å nyte en god kopp kaffe og kose deg med å lære noe nytt.

Uansett når du tar kurset, så er alt bygget opp og satt sammen til en rekkefølge der du, sakte, men sikkert blir en trygg digital voksen sammen med barna dine. En helt ny måte å tenke foreldrekurs på.

Årets viktigste julegave 🌟

Er du mor-far-bror-søster-tante-onkel-bestemor-bestefar-oldefar-nabo-venn-datter-sønn eller kamerat har du nå muligheten til å velge verdens beste og viktigste julegave til den du er glad i 
Kurset er for den som har barn mellom 8 og 15 år og som ønsker å være en god og trygg rollemodell for barna sine i en digital hverdag.

Kurset gir tips og veiledning om:

 • Hva er sosiale medier.
 • Hvordan er dagens barn og unge annerledes enn oss.
 • Hvordan håndtere konflikter rundt spill og gaming.
 • Aldersgrenser på nett.
 • Bildedeling på nett.
 • Holdninger på nett.
 • Hva sier barn og unge om egen nettbruk.
 • Hvordan snakker vi om trygg bruk av nett hjemme.
 • Hva sier Kripos om trygg bruk.
 • Hva sier Medietilsynet sin rapport om barn og medier.
 • Sikkerhet og passord.
 • Få tips til den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet.
 • Hvordan kan nettspill bidra til viktige ferdigheter hos barna.
 • Mobbing og press.

Kunnskap skaper trygge digitale voksne!

"Foreldrekurset er lett å følge grunnet en engasjert og kunnskapsrik foreleser. Liker spesielt godt alvorsorda og ansvaret som blir gitt oss foreldre. Få med deg dette kurset! Plutselig er du mye klokere."

Ann Kristin Holt Mikalsen
Veileder i Larvik kommune og mamma til to

GRUNNLEGGENDE KUNNSKAP

Sosiale medier, mobilbruk og mobbing

«Har du noen gang spurt barna dine om hvordan dagen har vært på nett»? Det gjør vi helt naturlig når barnet har vært på fotballtrening. Det vi ofte glemmer er at sosiale medier også er en fritidsarena og man må ta sin del av oppfølgingen også her.

Dagens foreldrerolle og barns rett til privatliv

Hvordan skal vi klare å være gode rollemodeller når vi ikke kan så mye om den digitale aktiviteten til barna våre? Barnet ditt ønsker at du er tilstede fra tidlig alder, spør hva som skjer på nett ved middagsbordet og ha klare regler, men la dem få ha sitt eget privatliv. 

Trygg nettbruk, spill og aldersgrenser

Barn og unge mellom 8 og 15 år bruker mobilen sin i gjennomsnitt 6 timer hver dag, da må vi passe på at de er trygge på nett. Det er vi voksne som har ansvaret for å tilrettelegge for trygg nettbruk.

 

«Barn og unge trenger trygge digitale voksne som kan bli med på den digitale reisen i hverdagen».

"Er du usikker på hva barnet ditt gjør i den digitale verden, så er dette kurset et must å ha i bakhodet. Jeg følte meg som en dronning etter endt kurs."

Charlotte Nyquist
Mamma til gutt 10 år

Sånn virker det

Når du har bestilt foreldrekurset kommer du til en side hvor du legger inn informasjon:

 • Hvem som skal ha kurset i julegave
 • Hvilken dato du ønsker at julegaven skal komme på e-post til mottaker.
 • Din hilsen til mottaker.

Vi sender da en e-post med gavekortet til mottaker på din valgte dato med all nødvendig tilgang til egen side hvor hele kurset ligger med alle videoer og arbeidshefte.

 

Tilgang et helt år

Et nettkurs har du tilgang til uansett hvor du er, om det er via smarttelefon, PC eller nettbrett og man kan se leksjoner når det passer best. Du laster ned arbeidshefte som PDF og kan bruke det aktivt i hverdagen når det trengs.

Hvis du har spørsmål eller innspill så er det eget kommentarfelt du kan bruke. 

Du får også umiddelbar tilgang til alle oppdateringer!

100% Fornøydhetsgaranti

Din opplevelse av foreldrekurset er viktig og vi gir deg derfor pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Send en mail på [email protected] - Innen 7 dager etter at tilgangen er mottatt. 

Vi har som mål at foreldre skal bli trygge på egne ferdigheter!

Jeg heter Elise Landa Omsland og det er jeg som er grunnlegger av foreldrekurset «Trygge digitale foreldre». Jeg jobber som rådgiver, kurs- og foredragsholder i sosiale og digitale medier for bedrifter, i skole og som kursholder for Folkeuniversitetet og NAV.  Trygge Digitale Foreldre etablerte jeg våren 2017 for å kunne bidra enda mer til forståelse mellom barn og foreldre i en digital hverdag hjemme rundt kjøkkenbordet. Uten den gode dialogen mister vi kommunikasjonen, den gjensidige respekten og tryggheten mellom barn og foreldre i en digital hverdag. 

"Dette er en investering i barnets velbefinnende. Kan også brukes som et oppslagsverk. Effektivt, enkelt og forståelig også for de som ikke er særlig bereist i den digitale verden."

Eva Nilsen
Mamma til gutt på 9 år og jente på 12 år

«Den største trusselen er ikke spill eller sosiale medier – det er stillhet og ingen dialog mellom foreldre og barn»

Ikke la frykten styre hverdagen!

Lær hvordan du prater med barna om deling av bilder og mobbing på nett.

Juletilbud

Gi kunnskap og trygghet i julegave til en du er glad i ❤️

Juletilbud

Kr. 690.-

Ordinærpris 990,-

Kjøp nå

Larvik kommune kjøper foreldrekurset

Larvik kommune og Trygge digitale foreldre inngår et samarbeid for 2018. Et samarbeid som er ganske unikt. Larvik kommune kjøper tilgang til foreldrekurset for alle foreldre som har barn i Larviksskolen på 3, 6 og 8. klassetrinnet.

Trygge digitale foreldre på NRK P1

Det hjelper ikke å bruke pekefinger, digital husarrest og mobilforbud i møte med barn og unge.

 

This is a great place to put your CTA that you have been building towards in your video.

DISMISS MESSAGE

En mamma forteller om sin opplevelse av foreldrekurset.

«Det har endelig blitt husro hjemme og det er jeg veldig takknemlig for». Trude, mamma jente på 15 og bonusmamma til gutt på 12.

 

This is a great place to put your CTA that you have been building towards in your video.

DISMISS MESSAGE