ELISE LANDA

Rådgiver og kurs- og foredragsholder

FOREDRAG

Jeg holder foredrag og kurs i sosiale og digitale medier for bedrifter, organisasjoner og i skole for både elever, foreldre og lærere. 

KONTAKT

Lurer du på noe, har kommentarer eller innspill!

Telefon: +47 95100821 eller E-post: [email protected]

LITT OM MEG

Mitt navn er Elise Landa og jeg jobber til daglig som rådgiver, kurs - og foredragsholder i sosiale og digitale medier. I mange år har jeg også jobbet med barn og medier i skole, hos Folkeuniversitetet og NAV.

Nettkurset «Trygge Digitale Foreldre» etablerte jeg våren 2017 for å kunne bidra enda mer til forståelse mellom barn og foreldre i en digital hverdag hjemme rundt kjøkkenbordet.

"Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Hun gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte. "

Siv Hjertø
Folkeuniversitetet Sør-Øst

"Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale."

Svein Haug
Notodden Energi AS

"Elise er veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!"

Alexander Stöckl
Norges skiforbund

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.