Ny teknologi, kommunikasjon og omdømmebygging.

FOREDRAG OG WORKSHOP

Jeg er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlig og digitalt lederskap, og jeg brenner for hvordan du strategisk kan bygge nettverk og omdømme via digitale og sosiale kanaler for deg selv og din bedrift. Under her finer du noen av mine foredrag. Om du ønsker det tilpasser jeg foredraget til ditt behov.

Synlighet og salg i sosiale medier

Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke kanaler er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen. Vet du hvordan du tilfredsstiller en algoritme? Alt handler om riktig synlighet til riktig pris. Kan bestilles som bedrifts intern workshop.

Sosiale medier endrer kommunikasjonen

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialog med målgruppen. De som ikke skjønner de nye kommunikasjons-premissene, kan heller ikke påvirke dem. Hvilke utfordringer har lederen, ansatte, foreldre og butikkeieren til felles? Sosial kommunikasjon i en ny digital hverdag. Hvordan når vi ut med budskapet vårt og hva trenger egentlig målgruppen vår hjelp til? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme.

Strategisk omdømmebygging i sosiale og digitale kanaler

Et omdømme er summen av alle oppfatninger rundt deg som selskap, bedrift, kommune, destinasjon eller skole. Hvordan kan du strategisk bygge stolte ambassadører? Organisk synlighet er din fortjente synlighet blant målgruppen. Det er forskjell på god kjennskap og et godt omdømme. Du må ta din digitale posisjon der ute. Du må se på deg selv som en merkevare. 

Digitalt og synlig lederskap

Kravet til dagens ledere om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden. Mange er redde for å bli synlige fordi de er redde for å gjøre feil, de er redde for å feire og de er redde for å skape kriser. Du vil være avhengig av de beste hodene i fremtiden og de har helt andre krav til dagens lederskap. Som leder må du se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Sunn og trygg nettbruk for barn og foreldre

Er du en trygg digital voksen? Det beste og viktigste verktøyet dagens foreldre har er åpenhet og god kommunikasjon med barna sine. Det må legges til rette for den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet, og begge parter må lære seg å snakke sammen om utfordringene rundt trygg nettbruk og hvordan man forvalter privatlivet sitt på nett. Jeg tilbyr foredrag/møter i klasserommet og på foreldremøter.

KONTAKT

Ta kontakt om du ønsker en erfaren og engasjert foredragsholder til ditt arrangement!

Send e-post:

e[email protected]

Slå av en prat:

+47 951 00 821

 

Hva sier kundene

"Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Hun gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte. "

Siv Hjertø
Folkeuniversitetet Sør-Øst

"Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale."

Svein Haug
Notodden Energi AS

"Elise er veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!"

Alexander Stöckl
Norges skiforbund

Noen glimt fra min hverdag 😎

På radio og prater om reiselivsnæringa i sosiale medier!

Kontakt meg for en prat om hva jeg kan hjelpe deg med!

Hva skjer?

8 november gleder jeg meg til å entre scenen på Fanbooster Day. Hadde vært strålende og treffe deg der!

Noen av mine flotte kunder 👍

Det er et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.