Ny teknologi, kommunikasjon og sunn nettbruk

FOREDRAG OG WORKSHOP

Er du en trygg digital voksen? Det beste og viktigste verktøyet dagens foreldre har er åpenhet og god kommunikasjon med barna sine. Det må legges til rette for den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet, og begge parter må lære seg å snakke sammen om utfordringene rundt trygg nettbruk og hvordan man forvalter privatlivet sitt på nett. Jeg tilbyr foredrag/møter i klasserommet og på foreldremøter.

Referanser

"Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Hun gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte. "

Siv Hjertø
Folkeuniversitetet Sør-Øst

"Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale."

Svein Haug
Notodden Energi AS

"Elise er veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!"

Alexander Stöckl
Norges skiforbund

Noen glimt fra min hverdag 😎

På radio og prater om reiselivsnæringa i sosiale medier!

Kontakt meg for en prat om hva jeg kan hjelpe deg med!

Hva skjer?

8 november gleder jeg meg til å entre scenen på Fanbooster Day. Hadde vært strålende og treffe deg der!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.