FOREDRAG FOR FORELDRE, ELEVER OG LÆRERE

Når vi jobber med sunn og trygg nettbruk er målet å bidra til en bedre dialog mellom voksne og barn. Den gode dialogen er det beste verktøyet vi har en i ukjent digital hverdag. Vi foreldre må heve mediekompetansen vår og forstå hvordan vi og barna skal forvalte privatlivet vårt på nett. Voksne må legge bort pekefinger, forbud og bruk av digital husarrest, det er som å gå baklengs inn i fremtiden. Det hjelper ikke å skylde på mobilen, på Instagram, på Snapchat eller nettspillet - du må være en god rollemodell også digitalt. Hvem skal lære barna å bruke nødvendig teknologi hvis foreldre kapitulerer med armene i kryss?

Barna våre er fremtidens digitale hoder!

Foreldrekurset

Foreldrekurset «Trygge digitale foreldre» er et holdningsskapende nettkurs for deg med barn mellom 8-15 år. Målet i kurset er å heve din mediekompetanse og gi deg den kunnskapen og tryggheten du trenger i hverdagen sammen med barna dine. Kurset består av 5 moduler og 11 leksjoner.

Foredrag på foreldremøte

Når vi jobber med sunn og trygg nettbruk er målet å bidra til en bedre dialog mellom voksne og barn. Den gode dialogen er det beste verktøyet du som voksen har en i ukjent digital hverdag. Du må heve din egen mediekompetanse og forstå hvordan sosiale medier, spill og gaming fungerer. Det hjelper ikke med forbud, pekefinger og digital husarrest.

Trygg nettbruk i klasserommet

Kurset om sunn og trygg nettbruk for elevene har som mål å bidra til sunnere bruk av digitale medier og få dem til å se verdien i å ha en god dialog med foreldrene. Vi har fokus på hvordan de må forvalte privatlivet sitt på nett, og hva som skjer med empatien vår når det er en skjerm mellom oss mennesker. Kurset går over en skoletime og elevene bruker mobilen sin aktivt i kurset.

LITT OM MEG

Mitt navn er Elise Landa og jeg jobber til daglig som rådgiver, kurs - og foredragsholder i sosiale og digitale medier. I mange år har jeg jobbet med barn og medier i skole, hos Folkeuniversitetet og NAV.

Foreldrekurset «Trygge Digitale Foreldre» etablerte jeg våren 2017 for å kunne bidra enda mer til forståelse mellom barn og foreldre i en digital hverdag hjemme rundt kjøkkenbordet.

Foredrag Fanbooster Day

 

"Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Hun gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte. "

Siv Hjertø
Folkeuniversitetet Sør-Øst

"Elise er veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!"

Alexander Stöckl
Norges skiforbund

Et klipp fra stor-foreldremøte i Skien

Etter mange utfordringer rundt mobbing og deling av bilder på nett, ble sunn og trygg nettbruk satt på agendaen og Elise holdt foredrag for foreldre og lærere på 3 barne- og ung. skoler i Skien høsten 2016. Hun besøkte også elevene i fire syvendeklasser. Det er veldig viktig at barn og foreldre får tilgang på den samme kunnskapen, slik at den gode dialogen kan oppstå hjemme rundt kjøkkenbordet. Vi må snakke sammen, det er det sterkeste verktøyet vi har som foreldre.

Noen av mine flotte kunder 👍

Det er et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.